zondag 20 januari 2008

Country charm

Country Charm is voorlopig de laatste aannemer waar we nog een offerte opvragen. Het is geen typische sleutel op de deur firma. Country charm is eerder een aannemer die volledig afgewerkte woningen aanbiedt.

Ze kozen ervoor om niet uit hun voegen te barsten en maximum een 30 tal woningen per jaar te bouwen. Ze drukken hun prijzen door geen kijkwoning te voorzien, weinig reclame te maken en geen verkopers in dienst te nemen. Je praat dus rechtstreeks met Jo, de zaakvoerder.
Mond op mond reclame werkt immers het beste. Ik heb al teen en tander over hen gehoord, en het was allemaal goede commentaar.

We zijn deze dinsdag bij hen langs geweest in Rotselaar en hebben op drie uurtjes tijd een huisje getekend met den baas van Country Charm. Het ziet er allemaal goed uit en ik heb de schetsen in de PC gestopt. Alleen voor den boven ben ik nog niet volledig overtuigd. De minpuntjes zijn een wc die de kleinste kamer nog verkleint en de badkamer die niet al te ruim is.

De aanzichten
Het grondplan


15 opmerkingen:

Anoniem zei

waar is de garage gebleven? :-)

Jef zei

tof!

Enige vraag die ik heb, is of jullie bewust voor zo smalle (lage) raampjes kiezen vanvoor. Grotere ramen = meer licht... (maar ook duurder waarschijnlijk)

Moosability zei

Hoe Jef?

Lage ramen ? Het zijn juist hoge ramen. Om geen inkijk te hebben van de straatkant (noorden)

Moosability zei

We hebben in dit plan, gekozen om geen garage te nemen. We bouwen wel niet de gehele bouwbreedte. (8 m 60 ipv 9m 33)

Zo kan de wagen naast het huis staan. En is er nog plaats voor onze erfdienstbaarheid.

Anoniem zei

Als je je bovenverdieping ook laat doolopen tot boven de keuken, dan kan je slaapkamer 3 opschuiven e, krijg je ruimte om je kleinste kamertje ook een beetje ruimer te maken. En in kostprijs zal dat wreed weinig schelen...

Anoniem zei

beste,

wij zijn ook pas bezig met de firma country charme.
Hoe was de samenwerking ?
Zou je er nog een tweede keer met bouwen?

groetjes

kevin zei

Beste,

wij bouwen momenteel ook met country charm. tot hier toe zijn we zeer tevreden over de samenwerking en de uitgevoerde werken. de communicatie verloopt soms wat stroef maar dat levert wel geen problemen op.

Anoniem zei

We hadden een afspraak met Jo van Countrycarm, de baas, voor een aanbouw. Normaal doen ze geen aanbouw maar aangezien het maar dan 70 m² betrof wilden ze het doen. Een goed gesprek gehad, 3 uur lang. Een heel goed gevoel daarbij. Ze zouden ons een offerte sturen binnen de 3 weken. We hebben 6 weken gewacht. Geen antwoord. Drie maal getelefoneerd en verschillende e-mails. Geen respons. In plaats van onmiddellijk te zeggen dat het hun niet interesseert! Dit vind ik beneden alle peil.

Anoniem zei

Een goede raad: nooit op één paard wedden. Country Charm is niet te vertrouwen. Slechte communicatie.

Anoniem zei

inderdaad, je kan mails sturen zoveel je wil, antwoorden nooit....

Anoniem zei

waarom hebben ze dan een website en contactformulier....
niet zeer professioneel vind ik

Anoniem zei

Eens getekend sta je alleen, de baas krijg je niet meer te zien.
Grote problemen komen achteraf en worden nooit opgelost!
Een afrader dus!

Anoniem zei

Zijn er nog mensen die onlang met country charm construction gebouwd hebben en hun ervaringen willen delen? Wij gaan binnenkort ook met hen bouwen maar communicatie is inderdaad een ramp

Unknown zei

Communicatie is inderdaad dramatisch!!

Unknown zei

Wij hebben met CCC gebouwd en dit was de grootste blunder uit mijn leven....geen communicatie,en hooopen bouwblunders....