zaterdag 31 mei 2008

Keukenjacht

We hebben een semi definief keukenplan in ons bezit. De keukenjacht kan nu dus officiëel van start gaan, haleloeja. Spijtig genoeg wisten we van keukens kiezen nog niet veel af, maar we leren donders snel bij.

Risico spreiden
Laat je nieuwe keuken uittekenen bij meerdere keuken leveranciers. Zo vang je twee vliegen in één klap. Je spreidt het risico en je doet tonnen ervaring op. Op die manier ga je ook nooit in zee met de eerste de beste keukenboer.

Voordelen
Door bij meerdere leveranciers offertes op te vragen, heb je ook sneller een zicht op de prijzen. Zit je budget goed, is het plan goed, moet dat raam verplaatst worden? Een bijkomend voordeel is dat je op den duur verschillende 3D tekeningen op zak hebt elk met hun eigen voor- en nadelen. En achteraf kan je met deze plannen nog steeds eens langs een schrijnwerker gaan ;-)

Voorbereiding gesprek
Ga nooit zonder voorbereiding op pad. Zet thuis alle punten netjes op een rij, zo bespaar je jezelf en de verkoper een hoop tijd. Lees daarom het handige bouwen door dummies keukenlijstje.

(Design bij Kovera)

Keukenboeren
Bij deze keukenboeren zijn wij langs gegaan. In deze volgorde.

Meer keukengeleuter

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We hebben een negatieve ervaring met Kredo keukendesign..Een rolluik van een rolluikkast brak in 2 en nu hebben we het met de andere ernaast ook voor..Maar ze verschuilen zich achter garanties waar we toch in 2006 bijna 3000 euro voor de installatie hebben betaald...Niet prettig hoe we deze dienstverlening ervaren...Familie V in Kessel Lo 0479-818030

T35 zei

Hier hetzelfde, het ene probleem na het andere en ze komen niks oplossen! ik koop NOOIT nog iets bij KREDO keukendesign!