maandag 18 februari 2008

Derde generatie plan

T-Palm kwam zaterdag langs om hun offerte aan ons voor te stellen. Ze hadden een map, boordevol documentatie mee. Daarin zat een volledige prijsofferte en een plan voor een half open bebouwing met een piramidedak. Het resultaat is prachtig, de woning ziet er zowel van binnen als van buiten heel strak uit.

Piramide vooraanzicht


Piramide zijaanzicht


De bovenverdiep is veel praktischer ingericht dan onze vorige plannen. Hier is duidelijk een professioneel tekenaar bezig geweest. Jammer genoeg ben ik niet in het bezit van hun tekenprogramma.

Maar nu komt het. Het huisje dat ze tekenden voor ons was spijtig genoeg te hoog gegrepen voor ons budget. Voorlopig zijn we nog op zoek naar 40 000 euro, *slik* . Maar dat is bijzaak natuurlijk, we zien wel waar we uitkomen.

Dus T-Palm in het kort:
Volledige en overzichtige offerte, goed lastenboek, geweldige documentatie en een heel schoon strak plan, wel ietsie pietsie boven ons budget.

Een piramidedak is heel mooi, maar biedt niet veel ruimte op zolder. Hoe zou het geheel eruit zien met een ander daktype, een zadeldak?
Ik ging uit van hun plan, zetter er een zadeldak op en trok de bovenverdiep gelijk met het eerste verdiep.

Zadeldak vooraanzichtZadeldak zijaanzicht
Opmerkingen zijn steeds welkom!

Geen opmerkingen: